November 18, 2016

Inspo: OTK Boots w/ a Sweatshirt

The internet is filled with pictures of absolutely gorgeous people and clothes. Whenever I need some outfit inspiration, I head straight to Instagram, Tumblr, Lookbook.nu, or Pinterest. I can easily spend hours browsing these websites/apps looking for ideas and inspiration. Today I wanted to share one of my current obsessions with you: a combination that I didn't necessarily even like at first, but started to love as I kept seeing it over and over again. This combination, as you can probably tell by the title, is over the knee boots worn with a long, slightly oversized sweatshirt or a hoodie. (Images: pinterest.com)

Internetti on täynnä uskomattoman upeita ihmisiä ja vaatteita. Aina silloin kun inspiraatio asujen suhteen meinaa tökkiä suuntaan ensimmäisenä selaamaan Instagram feedejä, Tumblr-sivuja, Lookbook.nu:ta ja Pinterestiä. Saan helposti upotettua tunteja tähän etsien uusia ideoita ja inspistä. Tänään halusin tulla jakamaan teille yhden mun tämänhetkisistä suosikkiyhdistelmistä, josta en itse asiassa oikeastaan aluksi edes tykännyt, mutta josta aloin kuitenkin pitämään törmätessäni siihen uudelleen ja uudelleen: ylipolvensaappaat ja pitkä, hieman oversized collegepaita/huppari. (Kuvat: pinterest.com)


OTK


hoodiesI love the crazy yellow color and I simply need this item in my life.
Rakastan tätä hullua keltaista väriä ja yksinkertaisesti vain tarvitsen tämän vaatekappaleen elämääni.

In case the previous item gave you a headache, here's a more neutral piece with cute zipper details on the sides.
Jos tuo aiemmin mainittu keltainen taas aiheuttaa sulle päänsärkyä, niin tässä on neutraalimpi vaihtoehto vetoketjuyksityiskohdilla.

Another more neutral piece. I really like the double sleeve detail.
Toinenkin hieman neutraalimpi kappale. Tykkään tämän paidan tuplahihoista.

Aaand we're back with the headache colors. Orange is the new black.
Ja sitten taas takaisin päänsärkyä aiheuttaviin sävyihin. Orange is the new black.

And finally, a piece in the trendy powder pink color that everyone and their mom is wearing this season – no complaints though!
Ja vielä viimeisenä kappale tämän hetken trendivärissä; ihanassa puuteripinkissä, jota näkyy kaikkialla – ja hyvä niin!


OTK boots


A safe, classic option that will go with anything.
Turvallinen ja klassinen vaihtoehto, joka sopii ihan minkä tahansa kanssa. 

I absolutely adore the color and the lace up detail on the front.
Rakastan tätä väriä ja etuosan nyöriyksityiskohtaa.

A perfect option for someone who's into the perspex trend but doesn't want to go all out with it.
Täydellinen vaihtoehto heille, joita "akryylitrendi" houkuttelee, mutta asu halutaan silti pitää hillittynä.


What do you guys think about this trend? I feel like most people either hate it or love it. I have to admit: in a way it does look a little off, but fashion shouldn't always be taken too seriously in my opinion: they're just clothes, why not have some fun with them once in a while? Personally, I love the idea of mixing streetwear with more classic pieces, since it adds contrast and comfort (I mean, we are talking about hoodies here) to the outfit. This trend obviously isn't a new one, but now that it's starting to become a bit more mainstream, I'd love to hear your guys' opinions about it!

Mitä mieltä te olette tästä trendistä? Musta tuntuu, että suurin osa joko inhoaa tai rakastaa sitä. Tavallaan kyseinen yhdistelmä voi näyttää hieman epäyhtenäiseltä, mutta mun mielestä muotia ei pidä aina ottaa liian vakavasti: vaatteita ne vain ovat, joskus saa ja pitääkin vähän pitää hauskaa niiden kanssa. Itse pidän streetwearin ja hieman klassisempien kappaleiden yhdistelystä kovasti, sillä se luo mielestäni kivaa kontrastia asuun ja lisäksi on sanomattakin selvää, että hupparit ja collegepaidat ovat mukavia päällä. Tietenkään tämä trendi ei ole enää mikään kovin uusi, mutta nyt kun siitä on tullut hieman yleisempi, niin musta olisi kiva kuulla myös teidän mielipiteitä!

4 comments :

 1. RAKASTAN! <3 otk saappaat on niin ihanat yhdistää just tommosen college tyyppisen paidan kanssa! harmi kun suomen kelit ei suosi tätä asuyhdistelmää just nyt ..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! :( Toisaalta näyttää kivalta myös farkkujen kanssa! ♥

   Delete
 2. Noi akryylikorkoiset saappaat on ihanat! Ja pystyn samaistumaan räikyvään keltaiseen, sillä olen hamstrannut sitä itsekkin melko paljon. En vaan ikinä keksi minkä kanssa sitä käyttäisi, mutta tämä postaus antoi vähän inspistä. :)

  Materialheaven.blogspot.fi

  ReplyDelete