August 5, 2016

A Year Ago

A year ago, on August 5, I left home and went on an adventure. The whole past year was pretty hectic and full of ups and downs. I met new people, saw new places, experienced so many new things and pretty much created a new life for myself on the other side of the world – and then those 10 months that I had waited for for years flew by, and I had to come back home. It took some time to get used to the new surroundings and the new lifestyle there, and when I finally did, I had to leave. And now I'm back home looking back on the memories and it all feels surreal, like it was all just a dream and none of it actually happened. But I have to say that being home feels good, too. I've been home for almost two months now and it feels like nothing changed while I was gone. School hasn't started yet, so I don't know if everything's gonna be different or not now that I'm a year behind.

But anyways, like I said, my exchange year in California was filled with many crazy experiences that I want to share with you. However, I really don't know where to begin or what kind of posts anyone would even be interested in. I was thinking about writing weekly (well, I shouldn't get ahead of myself – more like monthly) throwback posts about my past year. Would you be interested or is this an absolutely terrible idea? Anyways, it's getting late and I need my daily dose of Netflix, so bye for now!Tänään on kulunut tasan vuosi siitä päivästä, kun lähdin kohti jenkkejä. Tuntuu ihan hullulta. Koko viime vuosi on ollut aika vauhdikas ja täynnä yllättäviä käänteitä. Uusia ympäristöjä, uusia ihmissuhteita ja uusia kokemuksia. Ei musta kuitenkaan tunnu yhtään siltä, että tässä ajassa olisi kulunut kokonainen vuosi. Musta tuntuu tosi oudolta ajatella, että odotin vaihtoon lähtemistä monta vuotta ja sitten se vain tuli – ja meni. Meni niinkin nopeasti, että koko tuo vierähtänyt aika tuntuu todella epätodelliselta. Entä sitten ne vaihdon jälkeiset fiilikset? Tässä vaiheessa en osaa sanoa. Oon viettänyt kesälomaa ilman rutiineja ja kaikki on tuntunut aika samanlaiselta kuin ennenkin. En tiedä muuttuuko fiilis kouluun mennessä, kun arkielämä alkaa taas.

Tosiaan kuten mainitsinkin, vuoteen mahtui paljon kaikenlaista. En pitänyt blogia vaihdon aikana, joten en ole päässyt päivittelemään mitään reaaliajassa. Siksi en tässä vaiheessa oikein tiedä mistä aloittaa tai mikä ylipäätään kiinnostaisi ketään. Mietin sellaista vaihtoehtoa, että kirjoittelisin kerran viikossa (tai no ainakin pari kertaa kuussa) jonkinlaisen throwback-postauksen tuon mun vuoden ajalta. Miltä kuulostaisi? Also, jos kellään on minkäänlaisia kysymyksiä tai ehdotuksia tai mitään siltä väliltä mun vuoteen tai ylipäätään vaihtoon liittyen, niin niitä saa heittää kommentteihin! Niitä on nimittäin tullut muutama Instagramissa ja kotiin palanneena vastailen niihin mielelläni. Mutta nyt mä aloitan mun perjantai-illan Netflix session, joten hyvää yötä kaikille!

PicMonkey Image

10 comments :

 1. Olen itsekkin huomannut, että välillä aika vaan hurahtaa. Tässä sinulle muutama kysymys: Mikä on ollut paras ja mieleenjäävin juttu? Onko tapahtunut mitään kommelluksia?

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Parhaita ja mieleenpainuvimpia juttuja ovat ehdottomasti olleet road tripit kaveriporukalla rannoille, keikoille ja uusiin kaupunkeihin. San Franciscosta tuli ton vuoden aikana varmaan mun lempikaupunki! Ja kommelluksiakin tapahtui muutamaan otteeseen, mutta niistäkin aina selvittiin hengissä, hahaha! :D Niitäkin aion varmaan jakaa jonkin verran tulevissa postauksissa!

   Delete
 2. Ehdottomasti vaihtoon liittyviä postauksia! :)

  Aika hauska sattuma muuten, että oot ollut juurikin Sacramentossa vaihdossa - mun mies on kotoisin siitä ihan nurkilta, Orangevalesta :-D Vaikka vaihtoaika itsessään on ihan suunnattoman suuri seikkailu sekin, niin jonkunlaisia "turistipostauksia" olisi hauska lukea myös. Lähinnä juuri sen vuoksi, että vaihtarina ja maassa asuessa näkee takuulla niitä kohteita, mitä ei ihan normaali turisti näe. Juurikin tällaisista helmistä olisi siis hauska päästä lukemaan! :)

  C:llä on nimittäin kaikki tällaiset puolittain unholassa Etelä-Kaliforniassa ja Utahissa vietettyjen vuosien jälkeen, joten niitä on kyllä tullut koluttua läpi - mulle Pohjois-Kalifornia on huomattavasti tuntemattomampaa aluetta. Ei sillä, että oma lehmä mitenkään ojassa olisi... :-D

  ReplyDelete
 3. Great post!
  I love the thought and the pictures.
  California is an amazing place in which to spend time having fun, enjoing the seashore and where to take inspiration for own look and style.
  Nice adventure!
  Cheers

  ReplyDelete